Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Σαλάτα με Μήλα και φουντούκια



4 ΜΕριδες
  • 5 φλυτζάνια σγουρά λάχανα και τα πράσινα φύλλα μουστάρδας, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες και την προκατάληψη
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά καφέ ξίδι ρυζιού
  • Θαλασσινό αλάτι και χοντροκομμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 τάρτα μήλου
  • 1 / 4 φλιτζάνι φουντούκια, ψιλοκομμένο και ψημένα
  • 1 / 4 κούπας Pecorino Romano ή παρμεζάνα, ξυρισμένο με αποφλοιωτή λαχανικών
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το λάχανο, τα πράσινα μουστάρδας, τα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε με τα χέρια σας να συνδυάσει πραγματικά το ντύσιμο και τρίψτε το στο χόρτα. Αφήστε τη σαλάτα να καθίσει, ενώ ετοιμάζετε τα υπόλοιπα.
  2. Core το μήλο. Μου αρέσει να κάνω αυτό με ένα baller πεπόνι. Αραιά - όπως, σούπερ λεπτές - φέτα τα δύο μισά από το μίσχο στο τέλος λουλούδι. Εάν έχετε ένα μαντολίνο, το οποίο είναι ο ευκολότερος τρόπος να πάει. Προσθέστε τα μήλα για τη σαλάτα και απαλά φορές μαζί, ώστε να μην σπάσουν κατά το ήμισυ. Δοκιμάστε και ρυθμίστε καρυκεύματα.
  3. Απλώνουμε τη σαλάτα σε μια πιατέλα. Πασπαλίζουμε με τα φουντούκια και ροκανίδια τυρί. Κάντε μία ερώτηση για αυτό το βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: